Rivande hunger

Idag är en trög dag. Jag har jobbat rätt mycket, men inte tillräckligt mycket och är fortfarande så trött efter natten och morgonen. Och nu börjar jag bli hungrig. Lovade darling att jag skulle äta bra när han var borta, gjorde storkok älgfärssås i förrgår, men pallar inte att äta samma middag som lunch. (Dessutom är återstoden i frysen) Magen kurrar trots kaviarmackor och avokado och jag borde släpa mig till ICA och köpa något riktigt som det brukar kallas.

Men jag orkar inte. Hörde glassbilen pingla utanför och ville springa ner, men orkade inte det heller. Frö pucklar på mig inifrån, Ge mig näring jävla kärring!, ungefär och jag ska. Jag måste bara plocka upp mitt risiga flottiga hår från soffkudden och gå ner ett par trappor.

Pannkakor vore gott. Eller plättar. Kanske ärtsoppa. Kanske alla tre sakerna?

Inte ens halva tiden har gått av min tid som gräsänka och jag är redan en vekling. Jag kan inte ens skylla på hormonerna, en smärtfriare graviditet än min får man leta efter med ljus och lykta. Men jag saknar min kille så jävla mycket, jag börjar gråta minst en gång om dagen. Dessutom fick han en skiva hemskickad, precis innan han åkte, med bilder som en fotograf tog på honom förra året till sin slututställning, och han är så snygg och fin och fantastisk på dem att jag inte kan sluta titta.
Självplågeri helt klart.

Och magen har börjat växa. Sist jag körde bil sa körläraren: Redan halvvägs? Du är ju jätteliten! Idag sa körläraren: Vilken mage du fått! Du som bara är halvvägs.

Ja, något har hänt, sannerligen.

Hittar fler och fler versioner av manuset liggande på olika ställen i lägenheten. Från allra första versionen till den senaste, men jag vågar inte lägga dem i pappersinsamlingen och kakelugn har vi bara på landet. Vad gör man med kasserade manus? Stuvar ner dem i hushållssoporna?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: