Lördag blir söndag

Skinnstövlarna blev fläckiga av regnet. Vi sprang efter ettan som sket i att stanna vid hållplatsen trots att vi var millimeter ifrån att hinna. Men det var lite härligt att vandra hemåt under paraplyet, hand i handske. 

Jag har stått på street som hjälte idag, och imorgon också från klockan 14. Vi låter folk designa fredsleksaker och gissa hur mycket bromsmedicin som Indien kunnat köpa om de inte lagt tio miljarder dollar på JAS-plan. Jag köpte sojalatte och pratade kärleksbekymmer med Nancy. Kände mig lite lättare efteråt, gick till Frapino och stötte på Pepe. Jag som var där för att skriva slog mig ner vid hans bord eftersom han gjorde samma sak och vi satt där till de stängde. Han gav mig några goda råd innan jag hoppade på fyran och tog mig hemåt. 

Den bästa tiden är nu, bokmässigt. Det är detta jag längtat efter. En förläggare som väntar på min produkt som ska bli bok, och tanken är så overklig att jag inte riktigt vågar tro den. Men efter skrivsession idag tror jag så starkt på mitt verk. Antagligen kommer jag stryka hälften och lägga till lika mycket nytt men formen är så ljuvlig och taktfast och i euforiska faserna kommer jag sälja fler hundra tusen ex. 

Imorgon ska Freden IF ha första träningen. I pissregnet eller i ljummen kvällsbris. 

Darling har ätit vitlök i mer än en vecka och luktar nästan impregnerat. Ungefär som när man ätit de där kapslarna som man inte skulle lukta av men som skulle förebygga förkylning. Istället stank man gammal sunkig vitlöksfabrik. Så doftar han.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: