Måndag hela veckan

Har just bokat OCH betalat tur och retur Johannesburg i slutet av februari. Jag var som vanligt trög och nervös, ända till jag lyfte luren, men nu njuter jag av karamellen som öppnas just när vintern börjar bli outhärdlig.

Jag, mammamus och darling ska till Mocambique. Weeee. En hel månad. Weeee!

Annars är jag seg som riktigt färsk kola. Släktträffen var som alltid intensiv, uttröttande men givande. Efter år av diffust drömmande spelade vi äntligen in den antagliga succén Mordet på Carlslund. I rollerna: hela släkten. Mördaren: farmis. Offret: Lars. Farmis var en naturbegåvning som stod pall omtagning efter omtagning sina 91 år till trots. Lars föll ner för trappor som han aldrig gjort annat.

Innan middagen tog alla sina roller på stort allvar. Efter middagen flippade de flesta ur fullständigt. Planen är att visa den nästa år på 100-årsjubileet, då Släktföretagets alla kunder är inbjudna. Då dubbad till ryska, tyska, franska. Och engelsk text såklart.

Snart, möte på Afrikagrupperna. Sen terapi, födelsedagskalas och slutligen avfirning av fina fina Bajs som överger Stockholm för Malmö.

Annonser

2 svar to “Måndag hela veckan”

  1. åh vad skönt att hitta hit igen. saknar dig så. fint att läsa om ups and downs. du är så häftig. och häftig är nog ordet hela dan. nu måste du berätta mer. EN MÅNAD mocambique. wow.
    Och du, har du lyckats flytta tadzjikistan till mocambique ännu? Jag kommer hem den 12:e dec en sväng. Är du tillbaka då så måste vi ses. Oui, c’est come ca. Tout a fait.
    biz

  2. Yeah, då ses vi! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: