Försommar

Fem skäl till lycka:

Jag och Terese på en pendel mot Huddinge gymnasium. I väskan en film att visa för kidsen, i öronen kärleksballader. Vi var för tidiga och åt lunch på torget, stor sallad med vinbladsdolme och nybakat bröd, solen i ögonen och nästan som att vara tillbaka i Afrika.

Högalidsparken på klipporna med Anna. Kaffe på en filt. Inte setts på många veckor och många händelser och jag pratade. Mycket. Solen i ögonen och nästan som för ett år sen när vi satt här och blev fulla och skulle på Popaganda. Sen gick vi till Vivo.

DAMPs första rum. Efter möte med freden med Sara. Som jag citerade i ett brev härom dagen och var tvungen att tacka för den omedvetna sparken i röven. Tema kärlek och jag var tvungen att få veta vad som hände sen, hur gick det med allt?. En månad sedan förra mötet. Då protokollfördes att bristen på vår skapade brist på inspiration hos ledamöterna. Idag brann vi. Fred på jorden.

Brorsan och jag på Kyrktrappan i solnedgången. Gul och stor och sjunkande. Tunn jacka och länge sen vi pratade så där soft och med tid för allt och inget. Jag älskar honom, tänker att vi måste bo i samma landsända när vi blir stora. Det är det här som är livet brorsan.
Han får mig att känna mig cool. Och lycklig. Över att ha en bror som bästis.

Vid datorn strax efter 10. Clara online på msn. Prampie jag har VÄRSTA skvallret by the way. Och jag skrattar högt och gillar henne så skarpt att jag ibland frågar mig vad jag gjort för att förtjäna vänner som mina.

Man skulle kunna tro att jag har knarkat. men jag är bara väldigt glad.
Full av försommar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: