Hellre glad än ledsen

Ny tid visserligen men strax-efter-10-mörkret är lika kompakt som förra veckan. Hade tänkt promenera till skolan idag, men tryckte på snooze några gånger för mycket. Tog till vara på busskortets sista dag med fyran över bron. Hem igen efter skolan och redigering fram till nyss. Partner tog tåget hem, jag såsade upp för trapporna med konstig mat i magen och ögon fyrkantiga och tunga. Deadlines. Jag älskar dem. Den positiva stressen och uppe i varvet. Visning på onsdag, då ska det vara bra!!

Drömde om mig, brorsan och Margo. Egentligen igår natt. Vi gick genom Sigtuna stad och sjöng skolsången. Hade börjat väldigt lågt för att klara refrängens stegring och försökte nå basdalarna genom att pressa hakan mot halsen. Korsade gatan och började streta upp för den långa backen till skolan. Tog i för fulla muggar. Refrängen: Here! We are gathered here… Då satte någon på musik som öronbedövande flög ur jättehögtalare och vi överröstades fullkomligt. Blev väldigt besvikna.

Igår kände jag mig skitsnygg och oemotståndlig. Idag tröttare och fulare. Lite kärlekskrank, lite dissad, lite i behov av sömn. Men hellre vemodig än likgiltig. Hellre levande än död. Hellre suktande än äcklad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: