Anslagstavla

Vi skrev ner delarna av intervjun på post-it-lappar och märkte dem. Blå för heaven, grön ok, och orange för hell. Satte upp dem på väggen i studion och gick på lunch, förnöjsamma. När vi kom tillbaka hade alla ramlat ner. Men vi blev inte arga alls, konstigt hur tålamodet kan vara evigt och mjukt ibland och ickeexisterande andra stunder.

Vi åkte till Granit på Kungsgatan och köpte en stor snygg anslagstavla. Sen en telefonsvarare till mig och nytt simkort till Terese. Eftersom hon glömde pin på fyllan i lördags, men vägrade acceptera detta och slog in fel kod tre gånger. Och kontantkortet tillhörde egentligen någon annan så det gick inte att låsa upp, bara personligen av bruden som var ägaren. Som bodde i annan stad. Terese kände att det var dags att bli vuxen och köpte sitt livs allra första kontantkort.

Skulle ha tränat men sket i det. Strosade runt på stan lite istället, med en otymplig tavla under armen som jag körde in i en mans hälsena och en tants knäskål. Men jag var så speedad av bamylen efter lunch att mitt leende avväpnade dem från ilskan.

Var jättetrött imorse och tryckte snooze två gånger, vanan otrogen. Men fick ett jättefint mail som kickade igång energin. Som först tedde sig helt obegripligt och jag fattade inte vem det var från. Men så fylldes luckorna i. Att göra ett bestående intryck på någon, kan inte finnas något mer smickrande. Befinna sig i någons tankar en längre tid utan att veta. Men som bonus få reda på. Fint.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: